Jocs retro de la actualitat

Jocs Retro (Wii)

  • Leyenda de Spyro: La Noche Eterna.

La Nit Eterna és la segona entrega de la popular saga d’acció i plataformes, “La Llegenda de Spyro”, la qual continua la història i l’acció de l’anterior capítol: Un Nou Començament.

  • Super Castlevania IV

La pau que ha regnat a Transsilvània en l’últim segle va a trencar-se de manera cruel i sagnant amb Super Castlevania IV. La por s’ha apoderat dels vilatans que veuen ressuscitar al seu pitjor malson: el Comte Dràcula torna per desenterrar les forces del mal. Aquesta vegada ha preparat a més una làpida amb el teu nom: Simon Belmont.

  • NiGHTS: Journey of Dreams

Després del seu revelador pas per SEGA Saturn el 1996, Sega rescata aquest interessant títol d’acció i plataformes, per crear una seqüela totalment adaptada al control i les característiques de Nintendo Wii.

  • Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble 

Controla a Dixie i a Kiddy en Donkey Kong Country 3: Dixie Kong ‘s Double Trouble, un videojoc d’acció i plataformes on els protagonistes habituals de l’aventura, Donkey Kong i DiddyM han estat segrestats pels Kremlings. La producció de Rare per Super Nintendo inclou una manera d’equip i un altre de competició per a dos jugadors, i convida el jugador a anar a la recerca dels esmunyedissos ocells plàtan iderrotar KAOS, el nou cap dels Kremlings.

  • Million to One Hero

Desenvolupat per Over the top Games, Million to One Hero és un videojoc d’acció i plataformes ambientat en la mitologia grega, amb estètica píxel-art i un potent editor integrat per poder crear i compartir els teus propis nivells, mons i aventures.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons
Logo concurs websalpunt
Logo Dinahosting

© 2019 retrogames

Autor Anders Norén