Jocs retro de la actualitat

Jocs retro PS4

Els millors jocs de PS4

Si t’agraden els videojocs Retro ets al lloc adequat, ja que en aquest llistat trobaràs els millors jocs retro, els més moderns, o clàssics.

Aquí teniu els millors jocs de PS4, Anirem afegint al final de la llista dels jocs que vagin arribant a la consola. Després d’ella, els jocs que arribaran aquest any i té més garanties de col·locar-se com imprescindibles.

Dead Cells (PS4):

Dead Cells és un títol d’acció i plataformes inspirat en Castlevania ubicat en un castell en constant expansió, assumint que el jugador és capaç de continuar la seva lluita més enllà dels guardians de la fortalesa. El videojoc Dead Cells basa la seva aposta en un desafiant sistema de combat 2D de gran intensitat on no hi ha segones oportunitats, una progressió no lineal que desbloqueja nous camins amb cada mort, i la presència de passadissos ocults i habitacions secretes per als exploradors més conscienciosos.

Mega Man 11 (PS4)

Mega Man vuelve! Capcom conmemora el 30 aniversario de la franquicia con Mega Man 11, una aventura de acción y plataformas 2D para PC, Xbox One, Nintendo Switch y PS4, que apuesta por gráficos en 3D, mantiene intacta la esencia jugable de esta saga enfrentando al jugador a toda clase de retos plataformeros. Con montones de habilidades especiales entre las que elegir, en el juego de Megaman 11 debemos sortear obstáculos de todo tipo mientras combatimos contra los enemigos.

Capcom Beat’Em Up Bundle (PS4)

Alguns dels millors beat’em up de Capcom reunits en un pack imprescindible per a qualsevol aficionat a aquesta mena de videojocs d’acció, això és aquest Capcom Beat’em Up Bundle que permet gaudir en PC i consoles de jocs tan recordades com Final Fight, Captain Commando o The King of Dragons.

Aquesta col·lecció serveix també per portar per primera vegada al format domèstic dos videojocs inèdits com Armored Warriors i Battle Circuit, fins ara exclusius dels salons recreatius. Capcom Beat’em Up compta en total amb 7 jocs: Final Fight (1989), The King of Dragons (1991), Captain Commando (1991), Knights of the Round (1991), Warriors of Fate (1992), Armored Warriors ( Powered Gear en japonès)

Sega Mega Drive Classics (PS4)

Sega Mega Drive Classics (Sega Genesis Classics a Amèrica del Nord) és un recopilatori sobre més de 50 videojocs de la consola de 16 bits japonesa per a PC, PS4 i Xbox One. Inclourà grans clàssics com Golden Axe, Sonic the Hedgehog, Altered Beast, Comix Zone , Streets of Rage, etc. De moment es desconeix si Sega Mega Drive Classics comptarà amb millores addicionals sobre els títols.

Chasm (PS4)

Chasm és una aventura d’acció i rol en 2D que atorga una gran importància a l’exploració i les seccions de plataformeo. El joc, que ens donarà oportunitat de recórrer perilloses masmorres generades de manera aleatòria, s’inspira en els clàssics hack’n slash dungeon crawlers i les aventures d’estil metroidvania.

 

Anterior Publicar

Deixar una resposta

Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons
Logo concurs websalpunt
Logo Dinahosting

© 2019 retrogames

Autor Anders Norén