Jocs retro de la actualitat

Jocs retro para nintendo switch

Double Dragon

La NES ens va deixar amb uns quants beat’em up bastant memorables i Double Dragon va ser un d’ells. Els germans Billy i Jimmy Lee es dedicaran a propinar cops de puny i puntades de peu a tots els maleantes de la ciutat que creuin en el seu camí fins rescatar la núvia del primer d’ells.

Double Dragon

Excitebike

Entrant ja en el top cinc tenim al gran Excitebike, al qual Mario Kart 8 li va voler retre homenatge amb un circuit dedicat a ell i que imitava perfectament el que podíem trobar-nos en els circuits del joc original. I és que en ell cal superar tot el ràpid que sigui possible les nombroses pistes plenes derampas, obstacles, fang i molt més, tot i que també compta amb l’opció de dissenyar les nostres pròpies pistes.

Excitebike

Super Mario Bros. 3

Aquí no hi ha discussió possible. Super Mario Bros. 3 és un dels millors videojocs protagonitzats per Mario i per descomptat el que més es mereix ocupar la primera plaça del rànquing per la seva diversitat de mons, fases o pel fet que el lampista de Nintendo disposava de diversos vestits, com el de mapache, tanuki, granota o germà martell.

Super Mario Bros 3

Donkey Kong

És indiscutible que Donkey Kong és un dels jocs més clàssics de l’època de NES i de la història dels videojocs, però això no vol dir que sigui un dels millors, a causa de que tan sols comptava amb tres nivells diferents.

Donkey Kong

Soccer

Amb Soccer ens trobem un cas similar en el sentit que els partits no és que siguin gran cosa. La veritat és que hi ha altres títols de futbol de NES que van ser francament superiors i que esperem arribar a veure algun dia en aquesta col·lecció.

Soccer

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons
Logo concurs websalpunt
Logo Dinahosting

© 2019 retrogames

Autor Anders Norén