Jocs retro de la actualitat

Els millors jocsretro ios

Pacific Wings

De tornada al dia, aquest joc es va anomenar ‘1941’, on es juga un pilot de caça que maniobra el seu avió al voltant del foc enemic i dispara els avions cap avall. Res ha canviat en aquest; la seva jugabilitat i disseny de jocs semblen pràcticament iguals. Controla l’avió movent el dit per la pantalla recollint poders que et fan disparar més bales o augmentar la teva velocitat de foc.

Tancs Gratuït

El joc i els gràfics d’aquest joc es basen en el ‘Battlezone’ d’Atari llançat en 1980, amb un toc afegit. En lloc de 3 vides de tancs, obteniu un bar de salut. Controleu el dipòsit amb dos joysticks que controlen les pistes del tanc. És una forma interessant i divertida de controlar el tanc. També podeu recollir power-ups i punts de salut.

iCopter gratis

Un joc senzill on pilotes un helicòpter. Col loqueu el dit cap avall a la pantalla per fer que l’helicòpter volar; alliberant el dit fa que l’helicòpter baixi cap al terra. La idea és esquivar els obstacles que s’aproximen i no volar massa alt o massa baix com colpejar el sostre o el sòl significa que el joc ha acabat. Un consell és no mantenir el dit cap avall durant massa temps, sinó que toca la pantalla per fixar l’helicòpter.

Ultimate Mortal Kombat 3

La sèrie Mortal Kombat va ser popular en el seu moment. Igual que la majoria dels jocs de lluita a l’iPhone, això té un joystick a l’esquerra i els botons d’acció a la dreta. Podeu reproduir tots els caràcters del joc original i encara que els controls necessitin acostumbrar-se, encara és increïble executar i veure els moviments d’acabat.

Ral·li de 8 bits

El joc té gràfics com els vells jocs de carreres, però ara inclina el telèfon per dirigir-te pel curs de carrera. Mantenir premut els botons de la pantalla accelera o frena el cotxe. Guanya carreres per guanyar diners i actualitza el cotxe. Per completar l’experiència, el joc ve amb efectes de so de 8 bits per completar aquest joc clàssic d’arcade.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons
Logo concurs websalpunt
Logo Dinahosting

© 2019 retrogames

Autor Anders Norén