Jocs retro de la actualitat

5 jocs retro de Play Store

Invaders – Classic Retro Arcade Space Shooter

Joc totalment gratuït: inspirat en el clàssic joc d’arcade de 1978. Defensa la Terra contra l’ona després de l’onada d’Alien Invaders de l’espai en aquest intens tirador estranger!

Les actualitzacions recents augmenten la velocitat alienígena a mesura que els maten
i retocs per fer-lo més fidel a l’original, però amb gràfics lleugerament millors.

Scrambler – Classic 80s Arcade Game

Empenteu les seves habilitats cap a la vora amb aquest joc de arcade retro gratuït Scrambler. Es tracta d’un joc de tirador de desplaçament lateral d’estil de jocs d’edat, on navegues pel teu vaixell a través de 6 etapes diferents amb enemics amenaçadors, en el camí cap al final de la Base enemiga. A continuació, destrueix la Base per rebre les estadístiques de la teva missió i prepara’t per al proper nivell emocionant.

Retro Highway

Colpejar la carretera Retro i tornar als temps de processament d’explosió i diversió arcade pur! Carretera retro és un joc per a mòbils retrocés amb l’objectiu de combinar l’accessibilitat dels títols moderns amb el repte d’alta habilitat i l’estètica encant d’abans.

Retro Shooting: Airplane Shooter – shmup

Retro Shooting és un espectacular joc de trets d’arcade amb un disseny retro 3D píxel perfecte i tot el que un veritable joc d’Arcade hauria de tenir. Múltiples bucs de combat amb diverses habilitats, poderoses bombes / làsers, molts nivells difícils i, tanmateix, una àmplia gamma d’aliens amenaces.

Aquest és un joc d’habilitat, ja que haureu de practicar allunyar bales i avions kamikazes entrants, en última instància, enfrontar-se a caps poderosos. Reprodueixi nivells cada vegada més difícils o inicieu el Mode Infinit per demostrar les teves habilitats de tir.

Retro World

Submergir-se en l’atmosfera de la consola de videojocs de la dècada dels 90!
Explora el món a la recerca de vidres màgics, matar els monstres, completar missions i resoldre trencaclosques.

pròxim Publicar

Deixar una resposta

Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons
Logo concurs websalpunt
Logo Dinahosting

© 2019 retrogames

Autor Anders Norén